block image

Markslöjd perustettiin jo vuonna 1963 luonnonkauniissa Mark-kunnassa Varbergin ja Boråsin väliin.

Olemme pieni käsityöyritys, joka kasvoi isoksi, mutta ei koskaan lähtenyt kotikaupungistamme. Tänään löydät meiltä valaistusta kodeista, inspiroivista työpaikoista ja kohtaamispaikoista ympäri Eurooppaa.

Kun ostat lampun Markslöjdiltä, ​​voit luottaa siihen, että skandinaavinen muotoilu on korkealaatuista. Löydät myös kaikenlaisia ​​ajateltavia valaistuksia: kattovalaisimet, pöytävalaisimet, seinävalaisimet ja ulkovalaisimet. Joten riippumatta siitä, korjaatko puutarhassa, remontoitko kylpyhuoneen tai keittiön vai haluatko vain uuden lampun olohuoneeseen, meillä Markslöjdillä on lamppu sinulle.

Markslöjd AB (organisaationumero 556087-6111) on yksi Pohjois-Euroopan johtavista valaistusyhtiöistä ja se on edustettuna useissa eri maissa ympäri maailmaa.

Markslöjd on toiminut vuodesta 1963 lähtien, ja kuten nimestäkin käy ilmi, hän teki käsityötarvikkeita ennen kuin valaistusliiketoiminta alkoi kokonaan vallata.Se oli alusta alkaen paljon puusta käännettyjä lampunjalkoja ja tekstiilejä. Periaatteessa kaikki valmistettiin Markin kunnassa Ruotsissa.

Pääkonttori ja keskusvarasto ovat edelleen niin sanotun "Tekstiilivaltakunnan" sydämessä, kun taas suurin osa tuotannosta tapahtuu Kaukoidässä. Tavoitteenamme on tehdä maailmasta kirkkaampi paikka ja käytämme tuotemerkkiä "Markslöjd" tämän tavoitteen saavuttamiseksi. Keskitymme sekä kodin että julkisten tilojen valaistukseen sekä ulkovalaistukseen.

block image
block image

VI BRYR OSS:

Våra val påverkar vår vardag i både stort och smått. För att ta hand om jordens resurser och för att minska vårt klimatavtryck så jobbar vi på Markslöjd aktivt med att återvinna produkter som kan ha krossats i frakt eller liknande. Vi samarbetar med Elkretsen som återvinner allt material som sedan kan bli nya varor. Vi på Markslöjd är dessutom självförsörjande på grön el från vindkraft.

Sedan år 2007 är Markslöjd medlem i organisationen Amfori/BSCI där gemensamma uppförandekoder används gentemot medlemmarnas leverantörer. På detta sätt försöker Markslöjd ta ansvar och upprätthålla att våra krav uppfylls hos våra leverantörer.