block image

Markslöjd blev grundlagt så tidligt som i 1963 i den naturskønne Mark kommune mellem Varberg og Borås. Vi er det lille håndværksfirma, der voksede stort, men aldrig forlod vores hjemby. I dag finder du belysning fra os i hjem, inspirerende arbejdspladser og mødesteder rundt omkring i Europa.

Når du køber en lampe fra Markslöjd, kan du stole på, at det skandinaviske design er af høj kvalitet. Du finder også alle slags belysning, du kan tænke på.

Loftlamper, bordlamper, væglamper og udendørs lamper. Så uanset om du fikser i haven, renoverer et badeværelse eller køkken eller bare vil have en ny lampe i stuen, har vi hos Markslöjd en lampe til dig.

Markslöjd AB (virksomhedsnummer 556087-6111) er en af ​​Nordeuropas førende belysningsvirksomheder og er repræsenteret i en række forskellige lande rundt omkring i verden.

Fra starten handlede det meget om drejede lampebaser i træ og nuancer i tekstiler. I princippet blev alt fremstillet i Marks kommune. Hovedkontor og centrallager er stadig i hjertet af det såkaldte "Textile Kingdom", mens størstedelen af ​​produktionen finder sted i Fjernøsten.

Vores mission er at gøre verden til et lysere sted, og vi bruger mærket "Markslöjd" til at nå dette formål. Vi fokuserer på belysning til hjemmet såvel som til offentlige miljøer samt udendørs belysning.

block image
block image

VI PLEJE:  Vores valg påvirker vores hverdag i både store og små. For at tage os af jordens ressourcer og reducere vores klimafodaftryk arbejder vi hos Markslöjd aktivt med at genbruge produkter, der muligvis er blevet knust i skibsfart eller lignende. Vi samarbejder med Elkretsen, der genbruger alt materiale, der derefter kan blive nyt gods.

Vi i Markslöjd er også selvforsynende med grøn elektricitet fra vindkraft. Siden 2007 har Markslöjd været medlem af organisationen Amfori / BSCI, hvor fælles adfærdskodekser anvendes over for medlemmernes leverandører. På denne måde forsøger Markslöjd at tage ansvar og fastholde, at vores krav er opfyldt af vores leverandører.